De Indische Schoenenpoetsers 

Hallo mijn vriend, ik ben Paapi. Al mijn hele leven reis ik de wereld rond om schoenen te poetsen. Dit zou ik u graag demonstreren, maar helaas, ik ben te oud geworden. Ik ben druk bezig om mijn twee zoons de kunst van het schoenpoetsvak te leren. Het gaat misschien niet altijd gelijk goed maar uiteindelijk zullen ze uw schoenen weer laten stralen door ons geheime familierecept, “schoenenblink”.

Laat u verwonderen door de Indische schoenpoetskunsten van dit drietal. En stap met gepoetste schoen, tevreden uit de stoel.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google